Vi på gården

Hej!


Mitt namn är Thereza Eriksson (fd Hallqvist), och bor på Hylinge tillsammans med min man Olle. Vi har bott på gården sedan augusti 2013 och har två barn, Oliver och Jonathan. Vi delar även huset med våra två hundar Bella och Trissa.


Här på gården bor också Olles föräldrar Göran & Ulla, de är helt fantastiska och hjälper alltid till när det behövs!


Min stora passion i livet är hästar och jag började som många andra att rida på ridskola i tidig ålder. Häst och ridintresset växte vilket ledde till att jag bland annat utbildade mig till Hippolog och är nu Svensk Ridlärare level 3. Efter detta anställdes jag som ridskolechef på Ekenbergs ridskola i Norrköping och arbetade där i 3 år.


Den 1 juli 2011 startades det egna företaget och jag började driva Norf´s ridskola som arrendator. Sommaren 2014 flyttades hästarna hem till Hylinge och här erbjuds nu en verksamhet med bl.a  uppstallning & träning. När tid ges anordnas även olika aktiviteter såsom hopp och dressyrkurser etc. 


Jag tränar ekipage i både hoppning och dressyr på alla nivåer. Är själv en aktiv ryttare främst inom dressyr där mitt stora intresse är sitsoptimering hos ryttare samt hästens rörelsemekanik. Har här vidareutbildat mig i Vertikal Balanserad Ridning steg 1-3 samt Science of Motion.


Trivs som allra bäst på hästryggen eller när jag får ta del av ryttare och hästars resa i rörelsemekanikens magiska värld!