Ridlektioner

Hylinge Häst

- Din hästgård på landet -

Ridlektioner

 

Hylinge Häst erbjuder i mån av tid ridlektioner enskilt eller i mindre grupp. Ridtid 45 min.

 

- Privatlektion på lektionshäst 350 kr/ekipage 1-3 st ryttare, 3 st el fler ryttare 300 kr/ekipage

 

- Privatlektion på gården med egen häst 250 kr/ekipage

 

- Privatlektion på annan anläggning 300 kr/ekipage (milersättning vid längre resor)

 

OBS! Jag kan även erbjuda privatlektioner i longering & tömkörning. Ridning av privata hästar går också att boka. Hör av dig om pris!

 

 

Betalning

Via faktura

 

Ridlärare/utbildning

Thereza Eriksson, Hippolog & Svensk Ridlärare level 3.

 

Att tänka på inför lektion

Du ansvarar för att borsta hästen samt kratsa hovar, är man trygg i att hämta hästen från hagen får man gärna göra detta. Upp- och avsittning samt fram- och bortplockning av hindermaterial ingår i lektionstiden.

 

Hjälm är obligatoriskt och det finns ett begränsat antal att låna. Det finns även ett begränsat antal säkerhetsvästar som lånas ut. Alla juniorer ska använda säkerhetsväst vid hoppning och uteritt/uteskritt.

 

All ridning sker utomhus på ridbana 20*60 m eller i den härliga terrängen, så välj kläder efter väderlek. Vi har ett vinteruppehåll istället för sommaruppehåll, på så sätt nyttjar vi den härliga årstiden. 2019 byggs det ridhus :)

 

Välkomna till Hylinge Häst!

 

 

Information kring dina personuppgifter


Den 25/5 2018 träder EU:s nya allmänna dataskyddsförordning, GDPR, i kraft. Syftet är att alla EU-länder ska ha samma dataskyddslag samt att medborgare ska ha mer kontroll över var och när deras uppgifter används. De personuppgifter som vi har ges ej ut till tredje part. Du kan när som helst ändra eller radera dina personuppgifter hos oss.Genom att vara fortsatt kund hos oss så godkänner du att vi får hantera dina personuppgifter. Med vänlig hälsning Thereza