Vi på gården

Hylinge Häst

- Din hästgård på landet -

Vi på gården

Hej!


Mitt namn är Thereza Eriksson (fd Hallqvist), och bor på Hylinge tillsammans med min man Olle Eriksson. Vi har bott på gården sedan augusti 2013 och har två barn, Oliver och Jonathan. Vi delar även huset med våra två hundar Dumle och Hylinges Prinsessa (Sessan) samt katterna Lea, Vimsan & Jama.


Här på gården bor också Olles föräldrar Göran & Ulla, de är helt fantastiska och hjälper alltid till när det behövs!


Min stora passion i livet är hästar och jag började som många andra att rida på ridskola i tidig ålder. Häst och ridintresset växte vilket ledde till att jag bland annat utbildade mig till Hippolog och är nu Svensk Ridlärare level 3. Efter detta anställdes jag som ridskolechef på Ekenbergs ridskola i Norrköping och arbetade där i 3 år.


Den 1 juli 2011 startades det egna företaget och jag började driva Norf´s ridskola som arrendator. Sommaren 2014 flyttades hästarna hem till Hylinge och här erbjuds nu en verksamhet med bl.a  privatlektioner, hyra häst, ridläger och uppstallning. När tid ges anordnas även olika aktiviteter såsom hopp och dressyrkurser etc.


Jag tränar ekipage i både hoppning och dressyr på alla nivåer. Är även själv en aktiv ryttare inom båda disciplinerna och tävlar så fort möjlighet ges.


Trivs som allra bäst på hästryggen eller när jag får ta del av ryttare och hästars utbildning!